Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

 

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

Student in year: 1983

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

Artisti shqiptar kudermeje pa asnje arsye emri i tije shifet Genti Tavanxhiu. Vetem pse

komentoj per nje skulptore tjeter shqiptar qe eshte shum me i mire se ky, tani kalon ne

anen e kundershtarit ...Mjerim))

Po ja le ndergjegjejes se tije dhe vetdisimit.

Te faleminderit Artist Hysni R. Mehmeti !!!

Te faleminderit Enver Musa

Views: 4

Comment

You need to be a member of Super Star Central / ECMD Radio, TV, & Film to add comments!

Join Super Star Central / ECMD Radio, TV, & Film

ECMD RADIO

Listen LIVE to ECMD Radio! Streaming 24/7ECMD Radio is a reporting station playing new & upcoming artists across the nation! Send your professionally recorded CLEAN songs to: ECMDradio@gmail.com and SuperStarMaker@gmail.com (Subject line: "AirPlay Request for ECMD Radio")
Be sure to follow @ECMDRadio on Twitter.


Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

Blog Posts

Super Star Maker / Super Star Central EXPERIENCE

Posted by ECMD Radio, TV, & Film on July 26, 2016 at 7:00am 4 Commentswww.DigitalRadioTracker.com

sIgn up TODAY for your FREE Membership DRT is the People's… Continue

Services WE Offer HERE 2 Help YOU !!!

Posted by ECMD Radio, TV, & Film on March 17, 2009 at 6:30am 12 Comments


* *FEEL FREE to Text Kermit or EMAIL him HERE or the email address on the card below:

© 2020   Created by ECMD Radio, TV, & Film.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Clicky Web Analytics